Lydinstallasjon for Hinna FK

Watt lyd og lys AS er stolt av å bli valgt som leverandør til Hinna FK´s flotte nybygg. Vi leverte nytt lydsystem inne og ute, samt økosystem/styring for lyd og bilde. Heia Hinna!

Ute

Ute har vi satt opp 3 stk RCF line array utehøyttalere. Hinna FK ønsket små, diskrete høyttalere som ikke forstyrret designet, men alikevel kunne kaste lyden langt, samt dekke hele banen uten å forstyrre naboene for mye. Vi valgte derfor å sette høyttalerene på taket av baldakin.

Først måtte vi løse hvordan dette skulle kunne festes uten å ødelegge takmembran eller takbeslag. Etter litt konsultering med oss selv og samarbeidspartnere kom vi frem til en god ide:

I tak på balkong satt vi opp fire RCF høyttalere . Disse blir sikret med perforert alu-plate.

Inne

Innendørs valgte vi passive RCF point source høyttalere. 2 x M8″ pluss 2 x M10″.
Lokalet består av et stort allrom som kan deles i to med skillevegg/dør. I tillegg til Hinna FK´s egne aktiviteter, leies også allrom 1 & 2 ut til arrangementer, fester og bryllup. Den faste installasjonen kan spille som en enhet, eller to separate. I tillegg kan det koples til eksterne sub/bass-høyttalere ved behov.

Bruker kan velge om lyd skal spille i hvert sitt rom, eller begge rom samtidig. Det er separate kontrollerer og input til mikrofon/aux i hvert rom.

Styringssystem

QSC Q-SYS er en software-basert plattform bygd rundt et åpent IT-vennlig økosystem. Systemet utnytter kraften fra Intel-prosessering og stabiliteten fra et Linux operativsystem, i tillegg til kompatibiliteten til IEEE nettverksstandarder. Systemet styres fra fastmontert hovedpanel, eller eller mobil/tablet.

Forsterkere og gadgets:


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *