Folkene i Watt lyd og lys AS;

Jim Jacobsen – daglig veileder Jim har jobbet med musikk lyd og sceneproduksjoner siden midt på 80-tallet. Han er mest kjent som entertainer, musiker, sanger og plateprodusent, men Jim har også formell lydutdannelse fra Universitetet i Stavanger med spesialisering innen musikkproduksjon og opptaksteknikk. Han har i tillegg en ekstrem erfaring som utøver på sceneproduksjoner i alle størrelser, vært festival- og eventarrangør, revyartist og kordirigent.

Gunvar Østhus – hovedaksjonær og teknisk sjef – Gunvar har lang erfaring innen lyd-, lys- og sceneteknikk som teknisk ansvarlig på kulturhus i snart 20 år. Han har i tillegg jobbet som lyd- og lystekniker lokalt og på diverse turneer. Til daglig er han flyger i Bristow Norway AS, og har en rolle som hovedaksjonær, styremedlem og mentor i Watt lyd og lys AS. 

Karl-Dag Kjosavik – styrelederKarl-Dag har vært aktiv musiker i over 25 år. Han er utdannet faglærer i jazz, og senere Executive Master of Management. Karl-Dag har i tillegg startet flere bedrifter, blant annet Employ. I dag jobber han mest med forretningsutvikling, både i egne og andres selskaper, og har flere styreverv.