Lydsystemer

Vi leier ut lydsystemer til de aller fleste typer arrangementer.    

Vårt hovedfokus er å gjøre profesjonelle lydsystemer mer tilgjengelige for både privatpersoner, firmaer og musikere.

Vi satser mest på aktive lydsystemer (høyttalere med innebygget forsterker) og kjente merker i topp kvalitet innen sine respektive prisklasser.

Vi velger anlegg som er enkle å koble/montere og bruke, men vi kan også være behjelpelige med å skaffe både større, og litt mer spesielle ting i samarbeid med våre leverandører.

QSC K-serien er aktiv: (Inkludert forsterker) K12 er en fantastisk arbeidshest som fungerer på det meste av tale/konferanse, firma-arrangement, hjemmefester, DJ´s og band på arrangementer fra 10 – 400 pers. Fungerer både inne og utendørs. Høyttalerne er 1000w pr. stk, enkle å montére, er små og har lav vekt. Du får plass til et helt band-oppsett i en stasjonsvogn. 

K-serien kobles sammen, alt etter hvor mange du trenger. Med eller uten sub. 

QSC KVA-serien er et aktivt line array-system: Lett å montére, fleksibelt, lite og enkelt å bygge sammen til ditt behov. Passer konserter opp til 6-800 personer

DB Technologies har blitt et av standardmerkene I utleiebransjen. Vi tilbyr bl.a. et et aktivt line array-system som kaster lyden langt og presist med en krystallklar lyd. Antall høyttalere settes sammen etter ditt behov. Passer konserter opp til flere tusen personer inne og ute. 

NB: Leies ikke ut uten at vi monterer det.

K-Array er et Italiensk merke som leverer mye spennende. Spesielt mye brukt i Mellom-Europa. Flott design og super lyd, spesielt mer nedpå konserter og arrangementer i kirker, kulturhus, medium konsertsaler, konferanser og lignende. Dette anlegget er aktivt, tar lite plass, og settes opp på no-time.