Lydsystemer

Vi leier ut lydsystemer til de aller fleste typer arrangementer.    

Vårt hovedfokus er å gjøre profesjonelle lydsystemer mer tilgjengelige for både privatpersoner, firmaer og musikere.

Vi satser mest på aktive lydsystemer (høyttalere med innebygget forsterker) og kjente merker i topp kvalitet innen sine respektive prisklasser.

Vi velger anlegg som er enkle å koble/montere og bruke, men vi kan også være behjelpelige med å skaffe både større, og litt mer spesielle ting i samarbeid med våre leverandører.

RCF HDL28/RCF9007 er et aktivt line array-system: Lett å montére, fleksibelt, lite og enkelt å bygge sammen til ditt behov. Passer konserter opp til 6-800 personer
NB: Leies ikke ut uten at vi monterer det.

Monitorer:

TT-serien er er toppserien til RCF. Super kvalitet og høy prisklasse. TT45cxa er også ypperlig å bruke som hovedhøyttaler på arrangementer og konserter opp til 3-400 pers.

QSC K-serien er aktiv: (Inkludert forsterker) K12 er en fantastisk arbeidshest som fungerer på det meste av tale/konferanse, firma-arrangement, hjemmefester, DJ´s og band på arrangementer fra 10 – 400 pers. Fungerer både inne og utendørs. Høyttalerne er 1000w pr. stk, enkle å montére, er små og har lav vekt. Du får plass til et helt band-oppsett i en stasjonsvogn. 

K-serien kobles sammen, alt etter hvor mange du trenger. Med eller uten sub. 

Sub-høyttalere